NZPPA 17th Annual Payroll Conference, 6 December 2024 FINALV7 Conference Programme (Subject to change)

Timing	Duration	Activity
From 8:15		Conference Registration
8.55 - 9.05	10 mins	Conference Opens – Opening Remarks Summit MC: Luke Bird
9.05 - 9.10	5 mins	PRESENTATION #1: Keynote Speaker, Conference Opener
		Speaker: Right Honourable Brooke van Velden, Workplace Relations and Safety
9.10 - 9.40	30 mins	PRESENTATION #2: Delivering operational value through T&A and Payroll
		Speakers: Fletcher Building Payroll Team - Cheryl O'Brien, Claire Woodbury, Nikita Bouverie
9.40 - 10.10	30 mins	PRESENTATION #3: Holidays Act Compliance
		Speakers: Margaret Meafua, MBIE Labour Inspectorate, Compliance Manager Central Region & Tracey Torrance, Principle Adviser – Employment System Guidance and Employment/Employment Services
10.10 - 10.30		Morning Tea
10.30 - 11.00	30 mins	PRESENTATION #4: Payroll Audit – Tales from the front lines
		Speaker: Angela Grylls, NZPPA Projects Manager
11.00 - 11.30	30 mins	PRESENTATION #5: ACC
		Speaker: Peter Oxley, ACC Business Engagement and Partnerships (BEP) Regional Manager for the Auckland
11.30 - 12.15	45 mins	PRESENTATION #6: Panel Discussion: <i>Empowering payroll practitioners: mastering the must-dos</i>
		Panel members: Chris Mar (Datapay Principal Consultant, Datacom), Annette Highman (Associate Director, People & Culture, Datacom), Lisa Black (Payroll Manager, Farmers Trading Company), Nitika Shah (Senior Product Marketing Manager, SaaS Products, Datacom)

Timing	Duration	Activity
12.15 - 1.00		Lunch
1.00 - 2.00	60 mins	PRESENTATION #7: SPECIAL Motivational Speaker
		Speaker: Brooke Neal – Olympian, Former Blacksticks Star, Mindset & Wellbeing Coach
2.00 - 2.30	30 mins	PRESENTATION #8: Don't Get Caught in the Crossfire! When Payroll and Employment Law Clash
		Speaker: Sanam Ahmadzadeh Salmani, Employment Counsel at Employment Hero
2.30 - 3.00	30 mins	PRESENTATION #9: A bird's eye view into the mind of a Consultant, "Takin Care of Business".
		Speaker: Gabriella Barbara, Account Director, Fusion5
3.00 - 3.20		Afternoon Tea
3.20 - 4.00	40 mins	PRESENTATION #10: PWC TAX Update
		Speakers: Phil Fisher, PwC Partner & Annabel K Duncan, PWC Director
4.00 - 4.30	30 mins	PRESENTATION #11: Payroll Next Steps, Holidays Act & More
		Speaker: David Jenkins, NZPPA CEO
4.30 - 4.40	10 mins	Conference Close - Closing Remarks